Asiakkaitamme

Pretec Finland Oy Ab

Voiko kalliopulteilla ja katkaisupalveluilla herkutella videolla? Todellakin voi! Pretec tarvitsi videoita niin messukäyttöön kuin yritys- ja tuote-esittelyihinkin. Ammattitaitoinen kuvaaja ja laadukkaat tuotteet ovat aina toimiva yhdistelmä loistaviin videoihin. Eikä se tähän jäänyt, vaan laitoimme nämä tietenkin levitykseen oikeissa kanavissa, jotta ne täyttävät käyttötarpeensa.

Kurkkaa videot:  vimeo-logo

Saariston Kaivonporaus Oy

Lisää liidejä ja vaivatonta markkinointia, siinä Saariston Kaivonporauksen toiveet. Ja me toteutettiin, jopa yli odotusten! Markkinoiden parhaat kanavat (Google ja Meta) sekä oikeat toimenpiteet budjetin ja kohderyhmän suhteen takaavat sen, että liidivirta pysyy tasaisena ja asiakas kiireisenä. Ja projektia on luonnollisesti jatkettu videotuotannolla. Tästä yhteistyöstä osapuolet eivät ihan helpolla luovu, niin toimivaa ja hauskaa on ollut.

Malux Finland Oy

Kuinka lyödään myyntivaltit avoimesti pöytään yritysmaailman pelipöydässä? Maluxin videoissa toimme esiin arvot, laadun ja asiantuntijuuden kompaktisti ja visuaalisesti. Näitä kelpaa näyttää niin kotisivuilla, somessa kuin tarjouksissakin. Monipuoliset videot kuvaavat sekä ainutlaatuista kokoonpanopalvelua että laajaa tuotevalikoimaa niin, ettei kenellekään jää epäselväksi, minkälaisen asiantuntijan kanssa ollaan tekemisisissä.

Katso vaikka itse: vimeo-logo

Mepu Oy

Edelläkävijä, kiinnostava, kansainvälinen – siinä adjektiivit, jotka mielessä lähdettiin tekemään Mepun videoita. Projekteja on takana useita, ja olihan se hypättävä koneeseen ja käytävä kuvaamassa myös Latvian massiiviset tuotantolaitokset. Jälki on suorastaan mahtipontista, ja ylpeydellä saamme markkinoida videoita nyt Pohjoismaita ja Baltiaa myöden. Asiakas on tyytyväinen tuloksiin, ja lisää projekteja on jo tulilla.

Katso esimerkkejä videoista: vimeo-logo

Kiviveistämö Berglöf Oy

Kiviveistämö Berglöfin osaajien käsissä suomalainen kivi taipuu kauniisti, ja meidän kuvaajamme käsissä kamera taltioi siitä seesteisiä hetkiä. Ala vaatii herkkyyttä ja hienotunteisuutta, ja videoilla haluttiin näyttää niin perheyrityksestä välittyvä lämpö  kuin myös intohimo tärkeää työtä kohtaan. Yhteistyö jatkuu videoiden levityksellä, sillä eihän näin kaunista kädenjälkeä voi olla näyttämättä mahdollisimman laajalti.

Katso ja ihastu: vimeo-logo

Kukkakauppa Valla Fiini Oy

Valla Fiinin lahjakkaat floristit tekevät käsillään taidetta, joka on ilo taltioida videolle! Kukkien huumaava väriloisto sekä näiden upeiden naisten kasvoilla paistava intohimo ja rakkaus omaa työtään kohtaan yhdistettynä laadukkaaseen kameratyöskentelyyn synnyttivät kuusi huikeaa videota somekäyttöön. Näitä katsellessa tekisi mieli tuoksutella, josko näihin olisi saatu taltioitua myös kukkien huumaava tuoksu.

Tuoksuttelemaan tästä: vimeo-logo