Rekry

Mojossa tehdään hommia skarpisti ja ammattitaidolla. Mailaa ei kuitenkaan puristeta rystyset valkoisina, ja hyvä fiilis, huumori ja rento meininki värittävätkin työarkeamme. Jos asiakas on sinulle ykkönen ja työkaverit tulevat hyvänä kakkosena, tsekkaa avoimet työpaikat ja hae meille duuniin.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole yhtään rekryä auki, mutta uudet kyvyt kiinnostavat aina. Jos koet, että sinun pitäisi ehdottomasti kuulua Mojon jengiin, laita meille viestiä [email protected] ja perustele, miksi emme voi elää ilman sinua ja osaamistasi!

Asiakkuusvastaava Helsinkiin

Mojo on kumppani, joka hoitaa yritysten markkinointia antaumuksella. Mojolta saa laadukkaiden videotuotantojen ja monipuolisten digimainonnan ratkaisuja. Pähkinänkuoressa se tarkoittaa sitä, että suhtaudumme yritysten menestykseen kuin omaamme. Ja kuten kumppanuuksissa yleensä, ovat rehellisyys, avoimuus ja hyvä fiilis liimaa, joka pitää homman kasassa – niin myös meidän kanssamme.

Mojossa tehdään hommia skarpisti ja ammattitaidolla. Mailaa ei kuitenkaan puristeta rystyset valkoisina, ja hyvä fiilis, huumori ja rento meininki värittävätkin työarkeamme. Mojon arvoja ovat energisyys, avoimuus, laadukkuus ja tavoitteellisuus. Teemme työmme niin, että voimme aina olla ylpeitä lopputuloksesta. Kanssamme on luontevaa ja mutkatonta tehdä yhteistyötä.

Mojolla pääset kartoittamaan nykyisten ja uusien asiakkaiden tarpeita, ja tarjoamaan laadukkaita videotuotantoja ja digimainonnan ratkaisuja. Rakennat itse oman asiakassalkkusi vahvuuksiesi, kiinnostuksesi ja tavoitteidesi pohjalta.

Odotamme Sinulta:

  • ymmärrystä ja kiinnostusta digimainontaan ja videotuotantoon
  • halua ja kykyä uusasiakashankintaan
  • aitoa halua olla asiakkaan pitkäaikainen kumppani
  • halua tehdä töitä ja oppia joka päivä uutta
  • tuloksellisuutta – sytyt myyntitavoitteista ja niiden ylittämisestä

Tarjoamme Sinulle:

  • Pohjapalkan 2500 € + provision jokaisesta tekemästäsi kaupasta
  • Perusteellisen koulutuksen myyntiin ja tarjoomaan sekä jatkuvaa ammattiosaamisen kehittämistä
  • Mahdollisuuden tehdä työtä viihtyisässä Vallilan toimistossamme sekä etänä tarpeen mukaan
  • Rennon työyhteisön, jossa motivoidutaan yhdessä tekemisestä, tavoitteista ja tuloksista

Koetko, että sopisit osaksi Mojon jengiä? Jos asiakas on sinulle ykkönen ja työkaverit tulevat hyvänä kakkosena, jätä työhakemus niin lupaamme olla sinuun yhteydessä! Let’s find your MOJO!

Lisätietoja työpaikasta: Marjut Vuorikoski, puh. 040 714 6242
Lähetä hakemuksesi 30.6. mennessä osoitteeseen [email protected]. Työt alkavat elokuussa lomakauden jälkeen.

Työharjoitteluun? Traineeksi? Vai jotakin muuta?

Jos etsit työharjoittelupaikkaa ja haluaisit nähdä, miten juuri Mojolla tehdään duunia, nakkaa meitä viestillä.

Lupaamme, että pääset kahvinkeiton sijaan tekemään ihan oikeita töitä – vaikka emme hyvää sumppia väheksykään! Briiffaa meidät lyhyesti harjoittelusi ajankohdasta, luonteesta ja kestosta niin katsotaan, voisimmeko olla sinulle avuksi.

Lähetä mailia [email protected] tai pirauta 044 491 5652.