Mainonta

Mainonnalla teet yrityksestäsi paitsi näkyvän, myös houkuttelevan. Mutta missä ja miten mainostaa? Jos haluat digiviidakossa hapuilun sijaan tehdä linjakasta, kustannustehokasta ja aidosti tuloksellista mainontaa, Mojon digimarkkinoinnin asiantuntijat ovat apunasi! Laadimme yrityksesi näköistä ja kuuloista, idearikasta ja asiakkaitasi puhuttelevaa digimainontaa vieden mainoksesi juuri sinne, missä kohderyhmäsikin on.

Kampanjat, jotka tavoittavat ja koukuttavat

Suunnittelemme ja toteutamme mainoskampanjat, joilla paitsi tavoitat, myös vakuutat asiakkaasi. Sisällöntuotantoamme rikastaa oma, korkealaatuinen videotuotanto, joka avaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia yrityksesi mainontaan. Räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun – ja muistutamme myös siitä, että pienemmälläkin budjetilla voi saavuttaa tuloksia.

Mojon toimisto

Mainosta siellä, missä asiakkaasi ovat

Mainonnan A ja O on tehdä oikeita asioita oikeissa medioissa.

Mietimme tarkasti, mitkä kanavat toimivat yrityksellesi parhaiten ja minkälaisia mainosmuotoja kampanjassa kannattaa hyödyntää.

Tarjoamme digimarkkinoinnin ratkaisut niin tunnetuimmissa kanavissa kuin trendimedioissakin – aina perustellusti.

Algoritmien kiistaton ykkönen! Facebook tietää kaiken, myös sen, miten asiakasdata muutetaan tulokselliseksi kampanjoinniksi. Ja niin tiedämme mekin.

Kuva tai video edellä, mutta ajatuksella. Instagram käyttää samaa dataa kuin Facebook, joten kampanjointi on taatusti tehokasta.

Visuaalista ja näyttävää mainontaa – nopeiten kasvava käyttäjäkunta. Jos kohderyhmänäsi on erityisesti nuoret aikuiset, tavoitat heidät täältä.

Jäikö yrityksesi hieno video vaille käyttötarkoitusta? YouTubessa saat sen tehokkaasti tuhansien silmäparien eteen, tietysti kohdennetusti ja tavoitteellisesti.

Täältä löytyvät ehkä tarkimmat metodit kohdentaa mainoksesi tarkoin rajatuille kohderyhmille. Haluatko tavoittaa yli 10 vuoden työuran tehneet korkeakoulutetut pääkaupunkiseutulaiset tai vastavalmistuneet meribiologit? Ei ongelmaa!

Tämä hakukone ei juuri esittelyjä kaipaa. Jos et löydy Googlen hakutuloksista kunnolla, jäät kilpailijoiden tallomaksi. Tavoitteellista, läpinäkyvää ja selkeästi mittaroitavaa tekemistä saat meiltä.

Onko yrityksesi digikäyntikortti kunnossa? Kotisivun tulee olla nykyaikainen ja informatiivinen, jotta olet uskottava. Jos epäilyttää, me fiksaamme sen kyllä.

Sinun ei tarvitse olla ekspertti – me olemme

Me saatamme tietää parhaat keinot ja kanavat, mutta sinä tunnet yrityksesi ja tavoitteesi. Siksi sinun ei tarvitse ujostella omia kysymyksiä, ideoita tai näkemyksiä – päinvastoin. Huomioimme toiveesi ja punnitsemme, miten valjastamme ne mukaan mainontaan. Annamme rehellisen vastauksen myös silloin, jos jokin ei mielestämme toimi. Kaikkea tekemistä ohjaa asiakkaan etu ja vastineen saaminen rahalle – ja etenkin siinä me olemme eksperttejä.

Kiinnostuitko mainonnasta? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!