facebook-mainonta

Facebook-mainonta

Facebook-mainonnan avulla tavoitat niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaatkin kustannustehokkaasti ja täsmällisesti. Hyvin suunniteltu kampanja näkyy oikealle kohderyhmälle ja oikealla viestillä, ja mainonnan tulokset ovat selkeästi mittaroitavissa.

Instagram-mainonta

Instagram-mainonta on visuaalisuuden juhlaa. Somevideot, laadukkaat kuvat ja hyvät tuotteet yhdessä hyvin suunnitellun mainosstrategian kanssa takaavat tehokkaan kampanjan, joka herättää varmasti huomion ja tuo asiakkaita.

TikTok-mainonta

TikTok on tällä hetkellä nopeiten kasvava sosiaalisen median kanava, ja siellä näkyminen kannattaa! Tavoitat helposti suuren määrän käyttäjiä, ja saat samalla tuotua omaa yritystäsi entistä lähemmäs asiakkaitasi.

Youtube-mainonta

YouTubessa erotut laadukkaalla videomainonnalla, ja meiltähän sitä saa! Suunnitellaan yhdessä sopivat videosisällöt, ja toteutetaan tehokas mainonta, jossa maksat vain siitä, kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa mainontasi kanssa.

Google-mainonta

Google-hakusanamainonta on kiistatta mainontaa, johon käytännössä kaikkien yritysten tulisi sijoittaa. Huolellisesti toteutetulla kampanjalla nouset alasi käytetyimmillä hakusanoilla alueesi hakutuloksissa ylöspäin, ja saat oikeita asiakkaita vierailemaan verkkosivuillesi.

Display-mainonta

Display-verkoston sivustoilla tavoitat yli 90 % internetin käyttäjistä. Näyttävän bannerimainoksen avulla kerrot helposti ja selkeästi tarjoamistasi palveluista tai tuotteista. Yrityksesi on esillä siellä missä asiakkaat ja kilpailijasikin ovat.

display-mainonta

LinkedIn-mainonta

LinkedInissä tavoitat yritysasiakkaasi erittäin tehokkaasti. Suunnittelemme kampanjan ja oikean mainostustavan, ja viemme viestisi varmasti perille. LinkedInissä voimme toteuttaa myös rekrytointikampanjoita, sillä sen käyttäjäkunnasta löytyy varmasti alasi parhaat osaajat.

Kotisivut

Kotisivut ovat edelleen ensimmäinen paikka, josta asiakkaasi hakee sinusta tietoa. Sisällön tulee olla laadukasta, ja sivujen toimia nopeasti kaikilla alustoilla. Kauttamme saat ammattitaitoisen verkkosivujen toteutuksen kilpailukykyiseen hintaan.

kotisivut yritykselle