yritysvideot digitoimisto mojo

Yritysvideot

Yritysvideon avulla kerrot selkeästi ja kiinnostavasti, miksi juuri sinun yrityksesi on katsojalle oikea valinta. Tuotamme videot sinun tarpeistasi lähtien, olipa tavoitteesi sitten myynnin kasvattaminen tai brändin tunnettuuden lisääminen. Saat meiltä yritysvideollesi selkeän suunnitelman ja ammattimaisesti tehdyn toteutuksen.

Mainosvideot

Mainosvideolla kerrot lyhyesti ja ytimekkäästi brändistäsi ja uudesta tuotteesta tai palvelusta somessa, TV:ssä tai molemmissa. Tarinallinen mainosvideo toteutetaan ammattilaistemme toimesta alkaen ideoinnista ja suunnittelusta, jotta viestisi on mahdollisimman tehokas.

mainosvideot digitoimisto mojosta
somevideot digitoimisto mojo

Somevideot

Somevideot ovat lyhyitä tehovideoita, jotka toteutetaan yleensä sarjana. Niiden yhteyteen kannattaa suunnitella toimiva markkinointitapa aina aikataulutusta ja kanavia myöden. Kuvaamme yhden kuvauspäivän aikana materiaalit useampaan somevideoon, joten toteutus on yhtä helppoa kuin yhden pidemmänkin videon kuvaaminen.

Tuotevideot

Tuotevideolla voit esitellä uuden tuotteesi huomattavasti tehokkaammin kuin pelkällä tekstin ja valokuvien yhdistelmällä. Tuotevideossa voi olla myös ohjeita tuotteen käyttöön, jolloin asiakkaasi saa alusta alkaen hyvä käyttökokemuksen tuotteestasi. Tuotevideo voidaan myös tarvittaessa animoida.

tuotevideot digitoimisto mojo

Valokuvaus

Meiltä saat myös ammattimaisesti otetut valokuvat kaikkiin yrityksenne tarpeisiin. Jos kaipaatte uutta ilmettä henkilöstökuviin, laadukkaita kuvia uudesta tuotteesta tai valokuvia yrityksestänne esimerkiksi somemarkkinointia varten, toteutamme nämä lokaatiosuunnittelusta editointiin asti.