Videotuotanto

Yrityksellesi räätälöity video on yksi parhaita keinoja erottua kilpailijoista. Mojon kanssa videotuotanto ei ole tarkoitettu ainoastaan pulskan budjetin kanssa pelaaville, vaan skaalaamme tekemisen yrityksesi resurssien mukaan. Vahvuutemme on kekseliäs, kokenut ja joustava tuotantotiimi, jonka ammattitaidolla korkeatasoisia, mieleenpainuvia videoita tehdään kaiken kokoisille yrityksille.

Videot kaikkiin yrityksesi tarpeisiin

Videotuotantomme suunnittelee, kuvaa ja editoi laadukkaat videot ja valokuvat yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Brändiä nostattavat yritysvideot, myyntiä vauhdittavat mainosvideot, napakat somevideot, tuote-esittelyvideot, tutoriaalit, henkilökuvat – kaikki on mahdollista! Kun kerrot meille, minkälaista buustia kaipaat, me suunnittelemme tarpeisiisi vastaavan ja budjettiisi sopivan videotuotannon ja totta kai sille sopivan mainonnan.

Videotuotanto avaimet käteen -palveluna

Saat meiltä videotuotannon kokonaispalveluna aina ideoinnista valmiiseen videoon. Tähtäämme asiakkaalle huolettomaan ja helppoon projektiin: sinun ei tarvitse miettiä mitä, missä, milloin ja miten kuvataan, vaan me teemme sen sinun puolestasi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettet saisi olla mukana vaikuttamassa videon sisältöön – päinvastoin.

Yrityksesi näköistä, vaikuttavaa visuaalista mainontaa

Kerro meille toiveesi ja ajatuksesi, niin me heitämme sinulle yrityksesi brändiä tukevia, myyviä ideoita tuotantoa varten. Näin saamme yhdistettyä sinun asiantuntijuutesi yrityksestäsi ja meidän ammattilaisten näkökulman siitä, miten halutut asiat tuodaan parhaiten esille. Silloin tulee takuulla yrityksesi näköistä ja oikeasti vaikuttavaa jälkeä.

Kiinnostuitko videotuotannosta? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!